Food for thought - Aan de keukentafel
Dit jaar nodigen we je uit voor een avond die voelt alsof je aanschuift aan de keukentafel. Waar pannen gewoon op tafel komen en je elkaar het eten toeschuift. Waar herinneringen, geuren en verhalen net zo belangrijk zijn als de gerechten zelf. Hoe was het bij jou thuis? Wie kookte er? Wat stond er bijna elke week op tafel?
Tijdens dit diner ontdek je niet alleen nieuwe smaken, maar ook de verhalen die iedereen meebrengt. Soms schep je op uit een pan vol eten, soms uit een pan vol vragen, beelden, kruiden of herinneringen. We nodigen je uit om te delen, luisteren en samen te zijn. Het eetconcept is ontwikkeld door fooddesigner Franke
Elshout uit Eindhoven in samenwerking met restaurant BIJ13.
Gastvrouw Ilse Wouters
Theatermaker Ilse Wouters is gastvrouw van deze editie van Food for Thought aan de keukentafel. Ilse Wouters neemt je op nieuwsgierige en speelse wijze mee op een theatrale beleving rondom Let’s talk about home. WEen samenzijn vol variatie, verbinding en verhalen. Samen eten en elkaar écht horen en zien. Een interactieve avond met een glimlach en gesprekken van hart tot hart. Tijd voor wat zachtheid in een wereld vol chaos… Laat je verrassen en schuif lekker aan!
Bij welke Food for Thought schuif jij aan?
De voorstelling van Zachtop lachen op woensdag 5 november en Confrontaties op donderdag 6 november hebben vooraf een Food for Thought diner. Alle gasten krijgen hetzelfde diner en er is ruime keuze aan vegetarische hapjes van meerdere keukens, smaken en culturen. Boek dit uniek eetconcept voor € 5.